Ik ben geboren in 1988 in Utrecht. Het was een absolute droom die uitkwam om als volwassene te beginnen met bloggen, maar op 16-jarige leeftijd wilde ik geen schrijver meer worden. Toen besloot ik me te concentreren op waar ik echt van hou.

Begin twintiger besloot ik van mijn huis in Utrecht naar Amsterdam te verhuizen en begon ik mijn leven als freelance schrijver. Ik hield van bloggen omdat ik mijn ervaring met anderen wilde delen. Dus begon ik een blog waar ik mijn schoonheid geheimen, make-up, en tips te delen met mijn lezers. Tegenwoordig gebruik ik graag verschillende merken make-up in verschillende stijlen om up-to-date te blijven met wat trendy is. Ik ben begonnen met een stichting blog voor mijn stichting liefhebbers (ik heb veel van hen, dus het is gemakkelijk om ze te vinden!). Ik deel ook graag alle dingen die ik onderweg doe en de dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd.

Mijn vader vertelde me altijd dat ik dit moest doen en ik heb het altijd geprobeerd, maar ik heb altijd gefaald. Ik ben een beautyblogger met een obsessie voor schoonheid.

Op het einde, het beste product dat ik probeerde was dit gezicht reinigingsmiddel door het schoonheidsbedrijf Gomel en de beste manier waarop ik kan beschrijven is "Het wonder reinigingsmiddel dat mijn gezicht schoon gemaakt". Het product is vrij dik en het kostte me ongeveer 2 dagen om de ingrediënten eruit te halen. Ik moest minstens 3 weken wachten voordat ik het product regelmatig kon gebruiken. Op het einde, het werkte echt en ik kan niet wachten om het te delen met u. In de tussentijd, hier zijn mijn gedachten over het product. Het werkt Tot nu toe heb ik echt niet gevoeld een reinigend effect van. Ik weet wel dat ik er veel van moet gebruiken om mijn gezicht schoon te maken, maar ik voel geen echt effect. Het product ruikt erg lekker en het maakt mijn gezicht voelt glad en schoon.

Ik heb veel ervaring door mijn werk, maar ook omdat ik al zo'n 20 jaar in schoonheid en huidverzorging zit.

Ik was veel meer geïnteresseerd in hoe gezichtsreiniging werkte dan ik was in schoonheid, en het was alleen omdat ik vond dat het werkte, dat ik ontdekte deze blog. Gezichtsreiniging is eigenlijk een proces van de toepassing van het product zoals het hoort te worden toegepast, zonder het wassen van het gezicht. Het wordt gedaan in een poging om vuil te elimineren, en laat een gladde huid. Het doet dat door het gebruik van veel water, en dat is waarom het heeft een "schuim". Het kan ook helpen om dode huidcellen te verwijderen, en een aantal andere dingen die je huid droog voelen. Het idee achter gezichtsreiniging is om producten te gebruiken zoals ze geacht worden te worden toegepast. Als ze correct worden gebruikt, dan komen ze in je poriën.

Op social media vind je me op Instagram, Facebook, Twitter en Youtube.

Ik kwam onlangs een fantastische video tegen, die zo interessant was dat ik het met jullie moest delen: In deze video, de dames van Face Cleansing praten over de voordelen van gezicht reinigingsmiddelen. Ze praten over hoe het reinigen van je gezicht, kan helpen om het uiterlijk van poriën te verminderen, het verbeteren van de textuur van de huid en het verbeteren van het uiterlijk van de huid. Ook vertellen ze hoe de meest voorkomende fout die mensen maken bij het reinigen van hun gezicht is het gebruik van een te harde reinigingser, dat kan leiden tot droogte van de huid. De dames adviseren zelfs om te voorkomen dat het gebruik van reinigingsmiddelen met sterke schuimende ingrediënten (die kan leiden tot de huid uit te breken). Ze vertellen ons ook dat er veel andere grote gezicht reinigingsmiddelen die ook effectief zijn. Laten we beginnen met de video en zien wat ze te zeggen hebben: Fenna: Hallo iedereen, mijn naam is Fenna en ik kom uit België en ik heb altijd geprobeerd om een blogger te zijn en om informatie te geven aan het publiek. Ik schrijf ook over natuurlijke producten en gezondheid. Ik ben een behoorlijk actieve vrouw.